Kaatamon Erän jäsenten vierailla on oikeus metsästää pienriistaa isännän/seuran jäsenen kanssa, lupa sisältää myös pienpedot. 

Riista

Vierassäännöt

Karju ja Ilves Karhua ja Ilvestä saa metsästää yhteisluvassa mukana olevien seurojen jäsenet Kaatamon Erän järjestämissä jahdeissa.
Hirvi

Hirveä saa metsästää Kaatamon Erän hirviseurueen vieraana hirviseurueen laatimin ehdoin.
Hirvenmetsästyksessä vieraille perusmaksu on 50 €/metsästyspäivä. Vasan kaato 20 €, naarashirven kaato 40 € ja uroshirven kaato 60 €.

Pienriista Pienriistalupa, sisältäen myös pienpedot  on 10 €/vrk. Jänisjahdin kausimaksu on 100.00 €.
Kettu Ketun metsästyksestä Ristinpohja/Komperon/ Leppälahti metsästysseurojen jäseniltä Kaatamon Erän jäsenten kanssa ei peritä maksua.
Sorsat ja kyyhkyt Sorsanmetsästys maa-alueelta ja kyyhkyn metsästys 30,00 €/metsästyskausi sisältäen molempien metsästysluvan. Seuran jäsenen on oltava mukana kyyhkyjahdissa.Sorsanmetsästyksessä seuran jäsenen ei tarvitse olla vieraan mukana.
   

Saaliskiintiö vuonna 2015 on kolme (3) teertä. Metso on rauhoitettu.Vieraan saalis vähennetään isännän/jäsenen kiintiöstä. Muita kiintiöitä pienriistalle ei ole.

Metsästyslupia myyvät johtokunnan jäsenet. Sorsastuslupien myyjät ovat Pekka Karhu, Heikki Taskinen, Pekka Markkanen, Aulis Karhu ja Tapani Kokko. Vieraskorttimaksut voi maksaa myös pankkiin tai verkkopankin kautta. Maksaessasi maksun verkkopankin kautta laita huomautustekstiin isäntäsi nimi.

Seuran tilinumero on FI54 5234 3440 0003 48